A Fitodry Kft. 1996-ban alakult meg családi vállalkozásként. Cégünk a vadon termő gyógynövények felvásárlásával, szakszerű feldolgozásával, értékesítésével foglalkozik. Nyersanyag beszállítást és késztermék kiszállítást az egész országra kiterjedően végzünk. Profilunkba tartozik továbbá fűszernövények, fűszermagok, szárított zöldségfélék termeltetése, kis- és nagykereskedelme valamint gyógyteák, konyhai fűszerek csomagolása és forgalmazása.

Feldolgozó kapacitásunkat a dévaványai gyógynövény üzem megvásárlásával a kétszeresére növeltük. Használatba vettük a forrólevegős szárítógépeket és üzembe helyeztük a speciális vágógépeket is. A telepen rendelkezésre álló 2600 m2 tárolókapacitással folyamatos áruellátást tudunk biztosítani. Egy szezonban átlagosan közel 2000 tonna árut mozgatunk meg a két telephelyünkön. Megalakulásunk idején 2 fő alkalmazottal kezdtük, mára 40 főnek tudunk munkát biztosítani.

Kitartó munkánk és termékeink megbízható minősége nyomán cégünk ismertté vált a bel- és külföldi piacon egyaránt. Mára termékeink az európai, ázsiai és amerikai országok kis- és nagykereskedelmi hálózatában is elérhetőek.

Sikereink és piacaink megtartása, valamint munkánk pontosabb, eredményesebb végzése érdekében ISO 9001 – GACP-GMP és HACCP rendszert működtetünk.

  • Vadon termő gyógynövények gyűjtése, felvásárlása
  • Gyógynövények és fűszernövények termelése és termeltetése
  • Szárított zöldségfélék forgalmazása
  • Ipari növények, fűszermagok termeltetése, feldolgozása, értékesítése
  • A gyógynövények gyógyteává történő feldolgozása
  • Monoteák és fűszerek kicsomagolása, forgalmazása
  • Bio áruk feldolgozása, értékesítése
  • Gyógy- és fűszernövények feldolgozásával kapcsolatos bérmunkák vállalása
  • Export-import
Mind termékeink előállításában, mind szolgáltatásainkban a megfelelő szintű minőségi követelményeket rendszerszintű szabályozással kívánjuk biztosítani. Ennek nyomán készült minőségpolitikai nyilatkozatunk a mellékelt képre kattintva nagyobb méretben is megtekinthető.
Fitodry Kft. - minőségpolitikai myilatkozat
Termékbiztonsággal kapcsolatos törekvéseink a mellékelt képre kattinva tekinthetőek meg nagyobb méretben.
Fitodry Kft. - termékbiztonsági myilatkozat
Társaságunk GACP (Good Agricultural Practice), azaz Jó Mezőgazdasági Gyakorlat rendszert alkalmaz mindennapi munkavégzése során, melynek ellenőrzését és hitelesítését a Pannon Intercert végezte. Az általuk kiadott tanúsítvány a mellékelt képre kattintva tekinthető meg nagyobb méretben.
Fitodry Kft. - GACP tanúsítvány
Társaságunk GMP (Good Manufacturing Practice), azaz Jó Gyártási Gyakorlat rendszert alkalmaz mindennapi munkavégzése során, melynek ellenőrzését és hitelesítését a Pannon Intercert végezte. Az általuk kiadott tanúsítvány a mellékelt képre kattintva tekinthető meg nagyobb méretben.
Fitodry Kft. - GMP tanúsítvány
Társaságunk HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point), azaz Veszélyelemzés, Kritikus Szabályozási Pontok rendszert alkalmaz mindennapi munkavégzése során, melynek ellenőrzését és hitelesítését a Pannon Intercert végezte. Az általuk kiadott tanúsítvány a mellékelt képre kattintva tekinthető meg nagyobb méretben.
Fitodry Kft. - HACCP tanúsítvány
Társaságunk ISO (Quality Management System), azaz Minőségirányítási rendszert alkalmaz mindennapi munkavégzése során, melynek ellenőrzését és hitelesítését a Pannon Intercert végezte. Az általuk kiadott tanúsítvány a mellékelt képre kattintva tekinthető meg nagyobb méretben.
Fitodry Kft. - ISO tanúsítvány